činnost blízká mému srdci

PENÍZE A PROGRAMY V MOZKU

09.07.2013 08:37

 

Myslíte si, že peníze ovlivňují jen to, co si můžete koupit a dopřát?

OMYL

Peníze ovlivňují celý váš život... vaše zdraví, vztahy, radost z práce... i duševní rozvoj.

Nevěříte? Tak se na to podíváme...

Proč žena nemůže roky otěhotnět, trápí se tím, podstupuje vše možné... a najednou, když se přestane snažit, se jí krásně zakulatí bříško?

Smazala si program “s dítětem to neutáhnem”, který ji dlouhé roky blokoval plodnost ze strachu, že by to finančně nezvládli.

Jak to, že z lidí, kteří celý život nemohly zhubnout, najednou padají kila jako pytle cementu?

Smazali si program, že “zdroj” (peněz, hojnosti, jídla...) je omezený... a tak tělu přestalo dávat smysl ukládat si tuny sádla “na horší časy”.

Jak je možné, že ženy, které do svého života přitahují jednoho násilného psychopata za druhým... najednou zavadí o svého vysněného prince, který si je hýčká jako princeznu?

A proč lidem, kteří odjakživa škudlí každý halíř, najednou padá do klína jeden ranec peněz za druhým. Proč se znenadání stali magnetem na peníze, když je celý život odpuzovali?

Všechno řídí vaše programy v mozku! Jakmile je jednou smažete a přenastavíte, dějí se zázraky... a to RYCHLE!

Váš systém najednou funguje podle JINÝCH PRAVIDEL... a vaše “realita” se změní.

Čemu o penězích věříte vy? Jak to ovlivňuje váš život?

Jste vůbec schopní vidět všechny souvislosti?

Ve videu z tréninku NeuroRestart uvidíte, jak a PROČ se vám životní situace cyklí a proč vás téma peněz ovlivňuje daleko víc, než jste tušili.

Přehrajte si video a začnete vidět spojení, souvislosti, věci začnou zapadat a dávat smysl. Budete schopni vidět svůj život novýma očima.

Skvělá zpráva je, že toto uvědomění samo o sobě je začátkem vaší vlastní trans-formace... počátkem něčeho nového... možná právě toho, o čem celý život jen sníte.

Užijte si to.

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode